Paine cu lapte batut
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.93Euros€ (0.23€/porție)
Rețete inrudite
-
Paine impletita aromata cu pesto
-
Pâine cu usturoi în stil stea
-
Paine cu usturoi si patrunjel
-
Paine toast - de casa
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- In cuva masinii de paine se toarna laptele batut, apa, mierea si uleiul.
- Deasupra se presara faina alba si apoi cea integrala astfel incat lichidul sa fie complet acoperit. Se adauga sarea intr-un colt si drojdia in mijloc.
- Se seteaza masina pentru paine normala, coaja medie, gramaj 750 g. Atentie, daca laptele batut este rece se va selecta un program cu preincalzire .
- La sfarsitul programului se scoate painea si se lasa la racit pe un gratar metalic.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 400Kcal
- Carbo: 72.7g
- Grăsimi: 5.1g
- Grăsimi sat.: 1.2g
- Proteine: 13g
- Fibre: 3.7g
- Zahăr: 8.7g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!