Gogosi cu vin
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.38Euros€ (0.23€/porție)
Rețete inrudite
-
Gogoși cu vin roșu: rețeta bunicii pe care toată lumea ar trebui să o știe!
-
Gogoși la cuptor, varianta sănătoasă și delicioasă
-
Gogosi pufoase - petitchef
-
Sangria cu vin spumant: vedeta răcoritoare a sărbătorilor
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se pune vinul la fiert , iar cand da in clocot se adauga untul si se amesteca continuu pana se topeste.
- Se ia cratita de pe foc si se adauga zaharul si faina amestecand continuu.
- Dupa aceea, se adauga ouale si se amesteca bine-bine pana se omogenizeaza compozitia.
- Din acest amestec se iau cantitati mici cu o lingura si se pun in uleiul incins, intorcandu-se pe ambele parti pana se rumenesc.
- Se pudreaza cu zahar vanilat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 240Kcal
- Carbo: 34g
- Grăsimi: 6.4g
- Grăsimi sat.: 2.8g
- Proteine: 8g
- Fibre: 1.3g
- Zahăr: 10.8g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (97g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: