Petitchef

DECO ~ din albus de ou si zahar

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Albusul se bate spuma si se adaoga in ploaie zaharul pudra cernut.Totul se amesteca bine, eventual cu culori alimentare.
  • Aceasta compozitie se pune intr-un cornet pt.decorat sau o punga de nailon caruia i-se taie un coltiso,si se dreseaza forme dorite pe hirtie de copt / folie / nailonsi se lasa sa se usuce peste noapte.Se depoziteaza la loc uscat in cutii de tabla.
  • E mi-a printat diferite forme de sabloane pe care le-a bagat in folie pt.docu. si a dresat cu punga de nailon forme.

Rețete inrudite

YouTube

Placinta cu zahar


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează