Cornuri cu cacao

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Drojdia se pune la dospit in laptele putin caldut si o lingurita de faina.Dupa ce a dospit se face un aluat nu prea tare din faina, cele 2 oua, sarea, mierea, uleiul si laptele cu drojdie.
  • Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Sa va zic un pont. Aluatul nu creste daca este rece in incapere.
  • A pornit putin aragazul si am pus aluatul langa aragaz. In 45 minute a fost numai bun de pregatit cornurile.
  • Se fac niste mingiute din aluat si se intind in forma de cerc. Se pune cacao cu zahar(dupa gust) pe toata suprafata aluatului si se ruleaza.
  • Iar pentru a da forma de cornulet, incovoiati putin capetele.
  • Se coc pana devin maronii. Imediat dupa ce le scoateti din cuptor ungetile cu lapte cald cu zahar vanilat.

Punctează această reţetă

RRamonalaza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: