Cornuri cu cacao
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Drojdia se pune la dospit in laptele putin caldut si o lingurita de faina.Dupa ce a dospit se face un aluat nu prea tare din faina, cele 2 oua, sarea, mierea, uleiul si laptele cu drojdie.
- Se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Sa va zic un pont. Aluatul nu creste daca este rece in incapere.
- A pornit putin aragazul si am pus aluatul langa aragaz. In 45 minute a fost numai bun de pregatit cornurile.
- Se fac niste mingiute din aluat si se intind in forma de cerc. Se pune cacao cu zahar(dupa gust) pe toata suprafata aluatului si se ruleaza.
- Iar pentru a da forma de cornulet, incovoiati putin capetele.
- Se coc pana devin maronii. Imediat dupa ce le scoateti din cuptor ungetile cu lapte cald cu zahar vanilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă