Painea inmuiata in lapte, o stoarcem, dar nu prea tare si o sfaramam intr-un bol,in bucatele mai marisoare.
Peste paine vom adauga praful de budinca,faina si cacao. Amestecam usor, apoi adaugam fructele confiate, incorporindu-le si pe acestea.
Separam ouale, albusurile le batem spuma tare cu zaharul, dupa ce spuma sta bat,incorporam galbenusurile, usor sa nu se lase spuma. Toata compozitia o amestecam usor cu amestecul de paine.
Punem totul intr-o tava de chec si dam la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu ,cam 20 de minute.
Cand a fost gata, cu siropul in care a fiert coaja de portocala, a insiropat checul, numai bine s-au fixat si fulgii de migdale ,cu care l-a decorat.
Comentarii:
Forte interesant si cred ca este destul de gustos sincer am sa incerc si eu sal fac cu toate ca sunt barbat dar imi place