Este o reteta cunoscuta de acasa. 5-6 cartofi, 4-5 oua, smantana, pesmet, sare. Se fierb cartofii si ouale, se prajeste pesmetul, dupa care se aseaza intr-un vas emailat sau termorezistent un rand de cartofi, un rand de oua, unul de smantana, iar pesmet deasupra, sare, dupa gust. Se poate servi normal sau la cuptor.
Se fierb cartofii si ouale. Cand sunt gata, se iau de pe foc ,cartofii se taie rondele, apoi se adauga ouale, taiate si ele.
Se prajeste pesmetul, se ia un vas emailat sau termorezistent(cum preferati) si apoi se adauga un rand de cartofi, unul de oua, smantana, apoi, la sfarsit, pesmetul. Se amesteca bine , se pune pesmet deasupra si se poate servi asa sau se da la cuptor, dupa preferinte,
Comentarii:
Cartofii sunt buni in orice forma.
Foarte buni
Ff bun!!!
Nu imi place ca are pesmet
7
Mie imi plac la nebunie,eu nu prajesc pesmetul,dar o sa incerc si asa.