Cartofi frantuzesti

Este o reteta cunoscuta de acasa. 5-6 cartofi, 4-5 oua, smantana, pesmet, sare. Se fierb cartofii si ouale, se prajeste pesmetul, dupa care se aseaza intr-un vas emailat sau termorezistent un rand de cartofi, un rand de oua, unul de smantana, iar pesmet deasupra, sare, dupa gust. Se poate servi normal sau la cuptor.
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
-
Cartofi gratinați la air fryer
-
Cartofi noi copți în air fryer
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Se fierb cartofii si ouale. Cand sunt gata, se iau de pe foc ,cartofii se taie rondele, apoi se adauga ouale, taiate si ele.
- Se prajeste pesmetul, se ia un vas emailat sau termorezistent(cum preferati) si apoi se adauga un rand de cartofi, unul de oua, smantana, apoi, la sfarsit, pesmetul. Se amesteca bine , se pune pesmet deasupra si se poate servi asa sau se da la cuptor, dupa preferinte,
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: