Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti
Altele
Ușor
2 ore

Este o reteta cunoscuta de acasa. 5-6 cartofi, 4-5 oua, smantana, pesmet, sare. Se fierb cartofii si ouale, se prajeste pesmetul, dupa care se aseaza intr-un vas emailat sau termorezistent un rand de cartofi, un rand de oua, unul de smantana, iar pesmet deasupra, sare, dupa gust. Se poate servi normal sau la cuptor.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Se fierb cartofii si ouale. Cand sunt gata, se iau de pe foc ,cartofii se taie rondele, apoi se adauga ouale, taiate si ele.
  • Se prajeste pesmetul, se ia un vas emailat sau termorezistent(cum preferati) si apoi se adauga un rand de cartofi, unul de oua, smantana, apoi, la sfarsit, pesmetul. Se amesteca bine , se pune pesmet deasupra si se poate servi asa sau se da la cuptor, dupa preferinte,

Punctează această reţetă

DDenisa ciaclan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cartofii sunt buni in orice forma.

abuz

anonymous

Foarte buni

abuz

anonymous

Ff bun!!!

abuz

anonymous

Nu imi place ca are pesmet

abuz

anonymous

7

abuz

anonymous

Mie imi plac la nebunie,eu nu prajesc pesmetul,dar o sa incerc si asa.

abuz