Briose cu branza de vaci
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Briose cu dovlecel si branza de capra
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar . Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.
- Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.
- Cantitatea de faina nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.
- Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste.
- Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: