Briose cu branza de vaci

Briose cu branza de vaci
Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Briose cu dovlecel si branza de capra


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar . Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.
  • Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.
  • Cantitatea de faina nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.
  • Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste.
  • Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

MARIA, 28/05/2019

SUPER-RETETA.A FACUT-O DE MAI MULTE ORI,AM PIERDUT FOAIA PE CARE O AVEAM SCRISA,AM *RASCOLIT* NETUL SI AM RECUPERAT-O.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/03/2014

Foarte bun

(0) (0) abuz



+