Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar . Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.
Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.
Cantitatea de faina nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.
Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste.
Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Comentarii:
SUPER-RETETA.A FACUT-O DE MAI MULTE ORI,AM PIERDUT FOAIA PE CARE O AVEAM SCRISA,AM *RASCOLIT* NETUL SI AM RECUPERAT-O.
Foarte bun