Biscuiti - bradut pentru craciun

Gustări
8 porții
Foarte ușor
1 h 35 m

Petrecerile de sarbatorile de iarna au alt gust atunci cand servim dulciuri tematice. Astazi invatam sa facem biscuiti decorati cu bomboane aranjate in forma de bradut :-) O reteta usor de reprodus alaturi de copii.


Ingrediente

8

Materiale

  • o forma de taiat 7 cm diametru
  • 1 robot de patiserie cu paleta
  • folie
  • sucitor
  • Hartie de copt

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare1 h 10 m
Gătire10 min

  • Biscuiti - Bradut pentru Craciun - Preparare etapa 1Amestecati zaharul si untul pana cand se formeaza o crema. Adaugati oul si amestecati bine pentru a se incorpora. Se adauga faina putin cate putin.
  • Biscuiti - Bradut pentru Craciun - Preparare etapa 2Cand faian s-a incorporat bine, puneti un pic de faina pe blatul de lucru si formati o bila din aluat. Aplatizati aceasta bila si puneti-o in folie si dati la rece timp de 1 ora.
  • Biscuiti - Bradut pentru Craciun - Preparare etapa 3Puneti faina pe suprafata de lucru, apoi ruleaza aluatul cu un sucitor. Cu un taietor rotund de fursecuri, taiati cercuri cu diametrul de 7 cm si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie pergament.
  • Biscuiti - Bradut pentru Craciun - Preparare etapa 4Incepeti sa faceti steaua de brad: puneti bomboana galbena. Formati ramurile: puneti bomboanele verzi. Formati trunchiul: puneti bomboana maro. Cand copacul este gata, apasati bomboanele.
  • Biscuiti - Bradut pentru Craciun - Preparare etapa 5Puneti aluatul 10 - 12 minute la frigider si apoi dati la cuptor 10 minute la 180° C.
  • Biscuiti - Bradut pentru Craciun - Preparare etapa 6Gata!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+