SAMBATA AM FACUT PENTRU NOI UN TORT...V-AM ZIS EU ,PROFIT CA SUNT GRAVIDA SI FAC DE TOATE.....DUPA CE NASC ......IAR LA DIETA:))
AVEAM IN CASA NISTE CAPSUNI,PE CARE LE-AS FI MANCAT DACA TINEAM DIETA...DAR AM ZIS SA FAC UN DULCE CU ELE.....SI CA SA NU FIE DOAR UN CHEC CU CAPSUNI ,AM ZIS SA FAC CEVA MAI BUN SI CU CAT MAI MULTE CALORII:)))
INGREDIENTE BLAT:
6 OUA
6 LINGURI DE ZAHAR
6 LINGURI DE FAINA
1 LINGURITA PRAF DE COPT
ESENTA DE ROM
CIOCOLATA TOPITA(IN LOC DE CACAO)
INGREDIENTE CREMA:
O BUDINCA CU GUST DE FRISCA
250 ML FRISCA
1 PLICULET GELATINA
+CAPSUNI
+SIROP DE CAPSUNI
+250 ML FRISCA PENTRU DECOR
+SIROP DIN APA ZAHAR SI ROM PENTRU INSIROPAT BLATURILE
PREPARARE:
AM PREPARAT UN BLAT DE TORT,IN CARE IN LOC DE CACAO AM PUS PUTINA CIOCOLATA TOPITA.
DUPA CE L-AM COPT, L-AM TAIAT IN 3 PARTI EGALE(SI STRAMBE:)))
IN TIMP CE BLATUL SE FACEA , AM PREPARAT O BUDINCA DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC, AM BATUT FRISCA LICHIDA SI AM CURATAT SI TAIAT BUCATELE CAPSUNII.
DUPA CE BUDINCA S-A RACIT ,AM AMESTECAT-O CU 250 ML FRISCA BATUTA, SI CA SA FIU MAI SIGURA CA CREMA NU SE VA LASA AM PUS SI UN PLICULET DE GELATINA.
AM TAPETAT FORMA DE TORT CU FOLIE TRANSPARENTA, AM PUS UN BLAT(PARTEA DE SUS CARE ERA MAI BOMBATA),L-AM INSIROPAT, AM PUS PESTE SIROP DE CAPSUNI, L-AM INTINS BINE,APOI AM PUS JUMATATE DIN CREMA ,PESTE JUMATATE DIN CAPSUNI...SI SE REPETA OPERATIUNEA....SI SE TERMINA CU AL 3 LEA BLAT (INSIROPAT).
TORTUL SE DA LA RECE PENTU 2-3 ORE..APOI SE RASTOARNA PE O FARFURIE...SE ORNEAZA CU FRISCA(250ML) SI CAPSUNI...SI NORMAL CA SE PAPA:)))
A IESIT BUN, NU FOARTE DULCE, RACORITOR....VREA CINEVA O FELIE?
POFTA BUNA!
Comentarii:
Superba!