Ingrediente: 300 g. paste 4-5 castraveciori murati 100 g. masline negre 2 gogosari murati 200 g. branza de soia o cana cu maioneza vegetala sare zeama de lamaie
Ingrediente: un pachet paste 200 gr ciuperci proaspete 100 gr masline negre taiate 2 tije telina rosii cherry sau mai mari taiate bucatele 1 ardei gras 3-4 fire...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 1 conserva mica de ciuperci, 1 ardei gras rosu, 200 g masline negre, 1/2 legatura de patrunjel, 400 g paste fusilli, 200 g sunca presata de pui,...
Ingrediente: 10-12 batoane de crab surimi 250 g paste 1 dovlecel mic 1-2 fire de ceapa verde cateva frunze de salata verde 2 lingurite de boia de ardei 1...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: un piept de pui fiert sau carne de vita fiarta(care e prea atoasa deci nu o recomand) 3 morcovi fierti 2 cartofi fierti 5 linguri de mazare 2...
Ingrediente: 3 vinete coapte si decojite 0 cana de maioneza(un galbenus de ou, 1 lingurita mustar si ulei) 1 ceapa taiata fin sare 1 lingura zeama de lamaie...
Ingrediente: Un pachet de paste(penne) 200 g file de somon afumat o ceapa verde patrunjel verde tocat marunt 3-4 linguri de maioneza zeama de lamaie verde dupa...
Ingrediente: 500 g paste fussili 300 g iaurt 100 g maioneza 200 g porumb 200 g mazare 200 g piept pui 1 ceapa mare tocata 150 g castraveti murati taiati...