Petitchef

Rețete mămăligă cu porc

7 rețete
Rețetă Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

(88 voturi), (7) , (28)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: Am folosit: 7 felii de cotlet de porc fara os sos teriyaki sos soia, curry piper negru unt,ulei,vin rosu faina de malai, ulei de masline, sare, unt...
Rețetă Ciupeci pleurotus in blid de mamaliga

Ciupeci pleurotus in blid de mamaliga

(74 voturi), (12) , (33)
Felul principal Foarte ușor 12 min 30 min
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci Pleurotus, 50-60 ml ulei, 2 lingurite boia rosie, 1 ceapa alba mica, sare, 1 lingurita vegeta, 1-2 lingurite condiment pt carne de...
Rețetă Tochitura de porc

Tochitura de porc

(28 voturi), (2) , (4)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Carne de porc cca 500 g Carnati de porc Mamaliga Branza rasa Oua Sare, piper
Rețetă Tochitura

Tochitura

(149 voturi), (23) , (88)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 300 g pulpa de porc 200 g carnati cabanos 100 g ficatei de pui 200 ciuperci feliate 2 cepe 2 rosii 150 ml suc de rosii 2 catei de usturoi ulei...
Rețetă Cum sa faci sarmale bune departe de varza din putina

Cum sa faci sarmale bune departe de varza din putina

(28 voturi), (3) , (8)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 varza creata mai mare 700 g - 1 kg carne tocata de porc cu grasime cateva bucatele de grasime 1 ceapa mare 1/2 cana orez nefiert 1 ou 1...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(212 voturi)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Tochitura a la silva

Tochitura a la silva

(25 voturi), (2) , (7)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: un piept dezosat de pui 200 g afumatura (bacon,pastrama de porc,carnaciori etc) 2 ardei 2 rosii sare
Rețetă Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

Pulpa de porc in sos cu bulion si mamaliga

(13 voturi), (2) , (13)
Felul principal Foarte ușor 2 ore 25 min
Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc proaspata, 1 ceapa mare, 80-100 ml ulei, 2 lingurite boia, piper, vegta, 2 linguri faina, 1 cana bulion patrunjel verde, 1...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează