Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Mamaliga asta cine a inventat-o sa ii dea Dumnezeu sanatate! Mie imi place tare mult si as manca-o cu aproape orice,in diverse combinatii. Pentru ca pregatisem cotlet de porc dezosat dar nu stiam (ca de obicei) ce anume vreau sa fac cu el,mi-a venit o pofta de mamaliga si ma gandeam ca as putea incorpora in meniul cu cotlet o mamaliga buna cu ceva branzica,mai ales ca fiind pentru masa de seara ne scutea si de a manca paine ceea ce mi se parea chiar un plus.

Ingrediente

4

Am folosit:

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Am marinat cotletele de porc cu sos soia, sos teriyaki, curry si putin vin rosu.

    Intre timp am pus apa la foc pentru mamaliga, careia i-am adaugat ulei de masline si putin unt pentru a o face mai… cremoasa, iar cand apa a fiert am pregatit mamaliga.
  • Pe un gratar de aragaz am pus si cotletele in putin unt si ulei,le-am lasat sa se faca bine pe ambele parti.

    Am servit mai apoi mamaliga asezata in 2 straturi si intre ele cu putina branza de bivolita si alaturi cotletele de porc la gratar carora la sfarsit dupa ce au fost gata le-am adaugat si un praf de piper negru.

    O mancare…rustica as spune dar foarte rapid de facut si deosebit de gustoasa.

    Pofta mare!
danaszocsDanaszocs

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/10/2013

FOOARTE BUN

(0) (0) abuz
29/07/2013

Super

(0) (0) abuz
27/07/2013

Boñsimo

(0) (0) abuz
27/07/2013

Asta da reteta o sa o fac maine tot este duminica

(1) (0) abuz
27/07/2013

Mamaliga este preferata mea

(1) (0) abuz
27/07/2013

F.buna!

(1) (0) abuz
cris_nedelcovici, 27/07/2013

Mare inventie !!!!!

(0) (1) abuz