Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza

Mamaliga asta cine a inventat-o sa ii dea Dumnezeu sanatate! Mie imi place tare mult si as manca-o cu aproape orice,in diverse combinatii. Pentru ca pregatisem cotlet de porc dezosat dar nu stiam (ca de obicei) ce anume vreau sa fac cu el,mi-a venit o pofta de mamaliga si ma gandeam ca as putea incorpora in meniul cu cotlet o mamaliga buna cu ceva branzica,mai ales ca fiind pentru masa de seara ne scutea si de a manca paine ceea ce mi se parea chiar un plus.
Ingrediente
4
Am folosit:
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Am marinat cotletele de porc cu sos soia, sos teriyaki, curry si putin vin rosu.
Intre timp am pus apa la foc pentru mamaliga, careia i-am adaugat ulei de masline si putin unt pentru a o face mai… cremoasa, iar cand apa a fiert am pregatit mamaliga. - Pe un gratar de aragaz am pus si cotletele in putin unt si ulei,le-am lasat sa se faca bine pe ambele parti.
Am servit mai apoi mamaliga asezata in 2 straturi si intre ele cu putina branza de bivolita si alaturi cotletele de porc la gratar carora la sfarsit dupa ce au fost gata le-am adaugat si un praf de piper negru.
O mancare…rustica as spune dar foarte rapid de facut si deosebit de gustoasa.
Pofta mare!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C