Petitchef

Retete de post - pagina 23

537 rețete
Rețetă CARNE VEGETALA CU LINTE / CARNE VEGETAL CON LENTEJAS

CARNE VEGETALA CU LINTE / CARNE VEGETAL CON LENTEJAS

(3 voturi), (1)
Saptamana care a trecut, cum stiti am facut linte .Si cum am mancat numei eu cu copii, a mai ramas ceva, si ma-m gandit sa fac o carne vegetala .Este facuta in acelas mod, ca pe cealalta reteta de carne vegetala cu soia rosie.N
Rețetă CARNE VEGETALA / CARNE VEGETAL

CARNE VEGETALA / CARNE VEGETAL

(2 voturi)
Ingrediente : 300 gr soia rosie (azuki) fiarta, se poate si normala dar nu mai iese rosie 120-130 gr faina de gluten 4-5 catei de usturoi 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita oregano 1/2 lingurita boia spaniola(cu un usor gust de
Rețetă Supa crema de linte (specific arabesc)

Supa crema de linte (specific arabesc)

(2 voturi), (1) , (3)
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: - 300 g linte rosie, speciala pentru supe (decojita) - 1 ceapa mare - 2-3 li
Rețetă PASTA DE SPANAC SI TOFU / UNTABLE DE ESPINACAS Y TOFU

PASTA DE SPANAC SI TOFU / UNTABLE DE ESPINACAS Y TOFU

(1 vot)
Cred ca vam plictisit de tofu, promit ca pentru o perioada nu nu voi mai reveni el. Reteta asta este foarte simplu de facut si foarte gustoasa, mie personal imi place sa mananc paine, dar intodeauna unsa cu ceva si cum spanacul i-ti sterpezeste dinti nu p
Rețetă SNITEL DE CARNE VEGETAL / FILETES DE CARNE VEGETAL

SNITEL DE CARNE VEGETAL / FILETES DE CARNE VEGETAL

Si iata in sfarsit la casuta mea, de inceput vreau sa va prezin un alt mod de a pregati glutenul sau " carne vegetala ". Ya en mi casa, de inicio les quiero prezentar otro modo de preparar el seita, claro hecho a mi manera y le he dado el nombre de
Rețetă Sarmale in frunze de sfecla (de post )

Sarmale in frunze de sfecla (de post )

(5 voturi), (1) , (1)
Ingrediente: 4-5 cepe mari 1 pastarnac 2 morcovi 1 cana orez 1 cana apa 1 lingura biovegetal bulion piper smantana frunze de sfecla Mod de preparare: Se c?lesc 4-5 cepe mari, 1 p?stârnac, 2 morcovi; se adaug? 1 can? orez, 1 can? ap?, 1 lingur? Biovege
Rețetă Salata de legume fierte cu maioneza de post

Salata de legume fierte cu maioneza de post

(2 voturi)
Ingrediente : Pentru aceasta salata am ales sa folosesc cateva buchetele de broccoli,cateva buchetele de conopida,cca 200 g fasole verde,cateva fire de patrunjel si marar , sare, piper, maioneza de post dupa gust si putin morcov fiert pentru orn
Rețetă Sarmale cu orez si stafide

Sarmale cu orez si stafide

(4 voturi), (1)
Ingrediente: varza acra sau dulce o cana de orez o cana de apa 2 cepe 50 g stafide patrunjel marar piper macinat pasta de tomate 1-2 foi de dafin Mod de preparare: Pentru aceste sarmale se poate folosi varza acr? sau dulce, îns? este de preferat cea a
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Salata cu ardei si rosii coapte

Salata cu ardei si rosii coapte

(2 voturi), (3)
3-4 rosii mari,  1 ardei mare rosu sau 1 gogsar, 1 ardei mare galben sau verde, 1 ardei portocaliu, 6 c??ei de usturoi, suc de la o lamaie, sare, piper negru, ulei de m?sline extravirgin . Coacem pe gratar rosiile si ardeii, si usturoiul  necur??at, pân



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează