Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 200 g unt 150 g zahar 6 oua 200 g faina 15 g praf de copt 3 linguri cacao 100 g nuca macinata esenta de vanilie Pentru...
Ingrediente: 2 cani fulgi de ovaz 1 cana nuca de cocos 4 banane medii, bine coapte 1/2 cana ulei de struguri sau floarea soarelui sau rapita 50 g merisoare...
Ingrediente: Ramasite de cozonac (indiferent ca e cu mac, rahat, nuca, cacao) dulceata de caise, gutui, piersici... 2 plicuri budinca cu gusturi diferite 1 l...
Ingrediente: 2 banane coapte 2 oua 100 g unt 100 g iaurt 100 g zahar 1 pahar fainao lingurita praf de copt 100 g nuci sau migdale 1 plic de zahar vanilinat...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: BLAT din: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei 1 plic zahar vanilat UMPLUTURA: 1 blat din: 4 oua 4 lg faina 4 lg faina 1 lg apa 1 lg ulei...
Ingrediente: 500 g faina 200 g nuci macinate 100 g alune sau migdale zdrobite 200 g piure de castane 50 g caise uscate taiate in cubulete 100 g stafide...
Ingrediente: 700 g amestec de stafide cu coacaze confiate, 200 g cirese confiate, 50 g radacina ghimbir ras, 100 ml vin de ghimbir, 175 g unt moale, 175 g...