-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Bors
-
Bors de orez
-
Rețetă bors cu orez și păstârnac
Rețetă bors cu orez și păstârnac
5 rețete
(5 voturi), (7)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1,5-2 kg carne de oaie(cu os) 50 ml ulei 50 ml otet 2 morcovi 2 cepe 1 radacina pastarnac 1/2 telina -1 ardei iute 1 legatura tarhon verde 2...
(26 voturi), (11) , (22)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g. peste 1 ceapa 2 linguri de orez 2 morcov 1 telina mica 1 radacina de pastarnac 1 radacina de patrunjel 1 ardei gras 2-3 rosi leustean bors...
(145 voturi), (13) , (83)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1 radacina patrunjel sau pastarnac o telina mica sau o ceapa medie o lingura orez 2 linguri ulei de masline 1 ou 500 ml iaurt...
(74 voturi), (11) , (61)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: aproximativ 1 kg de maruntaie de pasare ametecate 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina 1 morcov mare 1 fir de praz o ceasca de orez...
(14 voturi), (5)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 4-5 legaturi stevie 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 4 cartofi 1 mana de orez ulei bulion 300 ml bors sare leustean
(118 voturi)
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.