Scones cu coaja de lămâie

Gustări
12 porții
Foarte ușor
42 min

"It's tea time my dear !" / "Este ora ceaiului draga mea!" și pentru a vă însoți ceaiul sau cafeaua, puneți-vă în pielea Reginei Angliei cu acești biscuiți de lămâie! Le puteti consuma simple sau umplute cu gem, în orice caz dezvăluim pașii de realizare a rețetei noastre mai jos ↓


Ingrediente

12

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare15 min
Gătire17 min


Observații

Putem congela biscuiții?
Da, puteți congela biscuiții imediat ce aluatul este gata sau când sunt copți.

Putem reduce cantitatea de unt?
Puteți reduce cantitatea de unt din această rețetă, dacă doriți. De asemenea, o puteți înlocui cu margarină.

Putem înlocui umplutura?
Puteți înlocui coaja de lămâie cu coaja de la alte citrice (portocala de exemplu), fructe uscate, o linguriță mare de extract de vanilie sau chiar chipsuri de ciocolată.

Scones rotunde sau scones triunghiulare?
Am făcut scones în formă de cercuri, dar nu ezitați să le faceți triunghiulare. La pasul 5: Tăiați aluatul în jumătate. Formați două bile pe care le veți aplatiza. Tăiați cele două bile în 6 triunghiuri. Veți obține apoi 12 scones triunghiulare.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+