Tocam ceapa marunt, o calim in ulei, dupa care unem si varza taiata fideluta sau data pe razatoare, condimantam cu sare si piper dupa gust si lasam pana se inmoaie varza.
Intr-o alta oala punem la fiert carnea cu orezul.
Cand s-a facut atat, varza, cat si orezul si carnea, punem un strat de varza, unul de orez, apoi iar varza, apoi un strat de smantana, iar deasupra pulpele, daca mai este cazul condimentam cu sare si piper, punem cimbru uscat deasupra si dam la cuptor pt inca 20 de minute.
Am acordat 1 punct pentru efortul de a taia ceapa si varza ... In rest, recomand autorului sa se duca pentru documentare la Cluj . Asta in cazul in care clujenii vor fi dispusi sa-l primeasca , pentru le-a cam stricat firma ...
Comentarii:
E... varză!
Dacă asta-i varză a la Clul, eu sunt Papa !!!
De ce permiteți postarea unor astfel de enormități ????
Am acordat 1 punct pentru efortul de a taia ceapa si varza ... In rest, recomand autorului sa se duca pentru documentare la Cluj . Asta in cazul in care clujenii vor fi dispusi sa-l primeasca , pentru le-a cam stricat firma ...
Haaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaa ce gluma de reteta