Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierti se scot din apa, se lasa sa se raceasca un pic si se rad pe razatoarea mare.
Se amesteca cu ouale , sarea, piperul si ceapa verde taiata marunt. Se incinge o tigaie mai inalta, se toarna ulei si se pun cartofii in uleiul incins.
Se lasa pe foc pana cand se rumeneste. Se rastoarna pe o farfurie si se taie felii. Noi a mancat tortilla alaturi de legume stir-fry - un fel de fusion ca sa zic asa.
La tortilla de patata nu se pregătește nici pe departe asa, vre-o rețetă de prin Moldova sar putea să fie, nu știu, iar despre limba română, râde ciob de oala sparta. Mai mergeți la câte un curs de scriere corectă.
Pentru cei 2 "comentatori" : Replicile/ comentariile sunt excelente. Singura problema este ca "bucataria bunicii" continua sa etaleze tampenii culinare de cel mai slab nivel. Asta ca sa nju mai pomenim de "limba". Sa pare ca autorul sau autoarea a fost la scoala F.F adica fara frecventa si fara folos. Fereasca Dumnezeu sa ma du pe site-ul cu pricina, nu de alta dar ... nu este exlus sa ma loveasca o dizenterie. In rest ... toate bune si frumoase si ii sugerez autoarei retetei sa i-o serveasca "doamnei ma-sa" deoarece am senzatia ca deja i-a servit-o soacrei si ... a functiuonat. Probabil cu lumanari. Poate ?! Si ... sa culeaga capsuni sau ..., ma rog, ce se mai poate prinprejur. GREATZA !!!!!
Comentarii:
La tortilla de patata nu se pregătește nici pe departe asa, vre-o rețetă de prin Moldova sar putea să fie, nu știu, iar despre limba română, râde ciob de oala sparta. Mai mergeți la câte un curs de scriere corectă.
Pentru cei 2 "comentatori" : Replicile/ comentariile sunt excelente. Singura problema este ca "bucataria bunicii" continua sa etaleze tampenii culinare de cel mai slab nivel. Asta ca sa nju mai pomenim de "limba". Sa pare ca autorul sau autoarea a fost la scoala F.F adica fara frecventa si fara folos. Fereasca Dumnezeu sa ma du pe site-ul cu pricina, nu de alta dar ... nu este exlus sa ma loveasca o dizenterie. In rest ... toate bune si frumoase si ii sugerez autoarei retetei sa i-o serveasca "doamnei ma-sa" deoarece am senzatia ca deja i-a servit-o soacrei si ... a functiuonat. Probabil cu lumanari. Poate ?! Si ... sa culeaga capsuni sau ..., ma rog, ce se mai poate prinprejur.
GREATZA !!!!!
E de 1000 de ani în Moldova noastră....se cheamă cartofi raşi cu ou !
Ati cam uitat sa vorbiti romaneste de cand mergeti la cules de capsuni in Spania!