Petitchef

Tocanita de pui cu ardei si bacon

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
124 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.11 (1.03€/porție)

Preparare

  • Intr-o cratita incingem 2-3 linguri de ulei si prajim bucatile de carne pana isi schimba culoarea.
  • Apoi se adauga kaizerul, lasam la prajit cateva minute. Apoi se adauga ceapa si usturoiul se adauga si ardeii si calim cateva minute compozitia
    dupa care se adauga vinul lasam 2-3 minute apoi adaugam apa cat sa acopere tot.
  • A fiert totul sub capac aproximatic 10-15 minute nu a lasat mai mult ca nu-mi place sa se inmoaie foarte tare ardeii sa fie fierti dar nu flescaiti kapia fierbe destul de repede, si asa mi s-a parut cam am fiert cam mult.
  • Va sfatuiesc sa folositi carnea dezosata, se face mult mai repede si la orice mancare de pui puneti intotdeauna afumatura da un gust excelent mancarii.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 124Kcal
  • Carbo: 9g
  • Grăsimi: 5.1g
  • Grăsimi sat.: 0.8g
  • Proteine: 6g
  • Fibre: 4.1g
  • Zahăr: 6.2g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (206g)


Poze

Tocanita de pui cu ardei si bacon
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 2
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 3
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 4
Tocanita de pui cu ardei si bacon - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

16/01/2017

Cei 200 de ml de vin cand se pun ca in reteta nu scrie?
Am impresia ca trebuie doar baut rescrie retata sau scoate vinul

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
cristina catalina, 10/06/2023

Unde este poiol in reteta?

(0) (1) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 27/05/2021

Pffffff.....!!! Nu, nu e ok deloc! Nu inteleg ce tocana e asta doar cu carne si ardei, n-are niciun Dumnezeu! Fac si eu o mancare scazuta cu pui, ceapa, ardei gras, usturoi si ciuperci dar nu-i spun tocana, e doar o mancarica inabusita. Tocana e o mancare scazuta cu multa ceapa, legume(cartofi, morcovi, ciuperci, ardei) si rosii/bulion, boia si condimente. Si de ce trebuie neaparat ca la mancarurile cu carne de pui sa punem si afumatura? Adica daca fac un ostropel sau o mancare de fasole verde sau mazare cu pui, trebuie sa pun neaparat si afumatura? Ma lasi?

(0) (1) Abuz
15/03/2016

Locuiesc in Scotia de mai bine de 9 ani si imi e rusine sa aud romanii ca nu mai stiu sa scrie si sa vorbeasca romaneste "bacon"

(1) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
2 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Retete cu Bacon – ca sa ne lase gura apa! Retete cu Bacon – ca sa ne lase gura apa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează