Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră
345 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.35 (0.59€/porție)

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Intro cratita punem uleiul la
    incins, adaugam ceapa, rosiile taiate felii subtiri, ardeiul taiat bucatele .
  • Se fierbe tocana la foc mic, se potriveste de sare si piper, cand ceapa s-a inmuiat se stinge focul, se presara verdeata.
  • Se serveste cu mamaliga si salata de sfecla rosie, sau castraveti murati la soare.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 345Kcal
  • Carbo: 6.5g
  • Grăsimi: 34.3g
  • Grăsimi sat.: 4.7g
  • Proteine: 1.4g
  • Fibre: 2.1g
  • Zahăr: 5.3g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (161g)
burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Nicolae

Nicolae

Este f.sanatoasa si eu prepar folosinnd mai multe tipuri de ceapa..

abuz

kun.marika

Un preparat gustos,usor de facut,si potrivit unei alimentatii sanatoase.

abuz