Tocanita de ceapa

Ingrediente
4
Cost estimat: 2.35Euros€ (0.59€/porție)
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Intro cratita punem uleiul la
incins, adaugam ceapa, rosiile taiate felii subtiri, ardeiul taiat bucatele . - Se fierbe tocana la foc mic, se potriveste de sare si piper, cand ceapa s-a inmuiat se stinge focul, se presara verdeata.
- Se serveste cu mamaliga si salata de sfecla rosie, sau castraveti murati la soare.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 345Kcal
- Carbo: 6.5g
- Grăsimi: 34.3g
- Grăsimi sat.: 4.7g
- Proteine: 1.4g
- Fibre: 2.1g
- Zahăr: 5.3g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 12
Informații nutriționale pentru 1 porție (161g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

Nicolae
Este f.sanatoasa si eu prepar folosinnd mai multe tipuri de ceapa..
K
kun.marika
Un preparat gustos,usor de facut,si potrivit unei alimentatii sanatoase.