-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Tocanita
-
Tocanita cu ceapa
-
Tocanita de ceapa
Tocanita de ceapa
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.35Euros€ (0.59€/porție)
Preparare
-
Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Intro cratita punem uleiul la
incins, adaugam ceapa, rosiile taiate felii subtiri, ardeiul taiat bucatele .
-
Se fierbe tocana la foc mic, se potriveste de sare si piper, cand ceapa s-a inmuiat se stinge focul, se presara verdeata.
-
Se serveste cu mamaliga si salata de sfecla rosie, sau castraveti murati la soare.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 345Kcal
-
Carbo: 6.5g
-
Grăsimi: 34.3g
-
Grăsimi sat.: 4.7g
-
Proteine: 1.4g
-
Fibre: 2.1g
-
Zahăr: 5.3g
-
ProPoints: 10
-
SmartPoints:
12
Informații nutriționale pentru 1 porție (161g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Este f.sanatoasa si eu prepar folosinnd mai multe tipuri de ceapa..
Un preparat gustos,usor de facut,si potrivit unei alimentatii sanatoase.