Tocanita de ardei copti

Tocanita de ardei copti
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ardeii se coc ,se presara sare mare si se lasa acoperiti cu un capac aproximativ 10minute apoi li se curata pielita ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
  • Cand e calita se adauga bulionul si pasta de gogosari si se calesc usor se ia cratita de pe foc,se pun 2-3linguri faina sau amidon,se amesteca bine apoi se adauga putin cate putin aprox 700-800gr apa.
  • Se pune inapoi la foc mic si se amesteca mereu pana se ingroasa sosul lasam sa fiarba 10min amestecand sa nu se prinda.
  • Se adauga apoi ardeii si usturoiul pisat se mai fierbe 5-10 minute,se potriveste gustul de sare si piper ,se garniseste cu patrunjel verde .
gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este super

abuz

anonymous

Ff.buna...bravo..

abuz