Tocanita de ardei copti

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Ardeii se coc ,se presara sare mare si se lasa acoperiti cu un capac aproximativ 10minute apoi li se curata pielita ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
- Cand e calita se adauga bulionul si pasta de gogosari si se calesc usor se ia cratita de pe foc,se pun 2-3linguri faina sau amidon,se amesteca bine apoi se adauga putin cate putin aprox 700-800gr apa.
- Se pune inapoi la foc mic si se amesteca mereu pana se ingroasa sosul lasam sa fiarba 10min amestecand sa nu se prinda.
- Se adauga apoi ardeii si usturoiul pisat se mai fierbe 5-10 minute,se potriveste gustul de sare si piper ,se garniseste cu patrunjel verde .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este super
anonymous
Ff.buna...bravo..