Tocana de pipote si inimi

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- In primul rand a spalat pipotele si a curatat bine inimile de sange, dupa care le-a pus la fiert timp de 20 de minute. Noi am taiat inimile in doua pentru a scoate tot sangele, insa daca doriti sa ramana intregi trebuie sa le tineti cateva minute intr-un vas cu apa pentru a elimina sangele si apoi sa le spalati insistent.
- Dupa ce pipotele si inimile au fiert, le-am scos intr-un vas. A tocat apoi ceapa solzi, morcovul l-a dat pe razatoarea fina, iar ardeii i-a taiat cubulete.
- A pus trei linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta si a calit legumele timp de 5 minute, dupa care a adaugat pipotele si inimile.
- A presarat sare si piper si a mai calit inca 3 minute. A amestecat cele 3 linguri de bulion cu 150 ml de apa si a turnat amestecul in tigaie.
- Se lasa sa fiarba timp de 10 minute, dupa care am adaugat o lingurita de amidon alimentar dizolvat in putina apa pentru a da consistenta sosului.
- A lasat tocana de pipote si inimi sa mai fiarba 2-3 minute, dupa a oprit focul si a presarat busuioc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
anonymous
E super reteta