In primul rand a spalat pipotele si a curatat bine inimile de sange, dupa care le-a pus la fiert timp de 20 de minute. Noi am taiat inimile in doua pentru a scoate tot sangele, insa daca doriti sa ramana intregi trebuie sa le tineti cateva minute intr-un vas cu apa pentru a elimina sangele si apoi sa le spalati insistent.
Dupa ce pipotele si inimile au fiert, le-am scos intr-un vas. A tocat apoi ceapa solzi, morcovul l-a dat pe razatoarea fina, iar ardeii i-a taiat cubulete.
A pus trei linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta si a calit legumele timp de 5 minute, dupa care a adaugat pipotele si inimile.
A presarat sare si piper si a mai calit inca 3 minute. A amestecat cele 3 linguri de bulion cu 150 ml de apa si a turnat amestecul in tigaie.
Se lasa sa fiarba timp de 10 minute, dupa care am adaugat o lingurita de amidon alimentar dizolvat in putina apa pentru a da consistenta sosului.
A lasat tocana de pipote si inimi sa mai fiarba 2-3 minute, dupa a oprit focul si a presarat busuioc.
Comentarii:
Delicios
Foarte bun
E super reteta