Tagliatele con asparagi e prosciutto crudo( paste cu sparanghel si prosciuto )

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spalati si opariti sparanghelul 2 minute in apa fiarta dupa care il scurgeti.
    Separati varfurile de tulpina, partea groasa o taiati rondele.
  • Intr-o tigaie caliti ceapa cateva minute dupa care adaugati sparanghelul. Stingeti cu vin si lasati sa se evapore alcoolul dupa care adaugati prosciuto taiat fideluta, sarati si stingeti focul.
  • Intre timp fierbeti pastele in apa in care ati fiert sparanghelul si o adaugati peste sparanghel. Amestecati usor, adaugati un pic de parmezan si piper alb macinat proaspat.
alialexa2006Alialexa2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: