Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo

Felul principal
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare45 min
Gătire40 min
  • Fierbem sparanghelul "al dente" intr-un vas incapator, in apa sarata si-l lasam la racit.Derulam aluatul de foetaj si punem 4 felii de prosciutto crudo (cred ca merge si cu sunca presata).
  • Feliutele mele au fost taiate acasa, deci sint cam bucatele, de aia nu se poate vedea ca ar fi 4 felii.Acoperim cu felii de brinza (putem pune si brinzica moale din cea feliata).
  • Punem apoi sparanghelul dupa care, punem din nou brinza si terminam cu prosciutto crudo.rulam aluatul paralel cu sensul in care am asezat sparanghelul, inchidem bine la capete si transferam rulada intr-o tava pentru cuptor pe hirtie de copt.
  • Ungem cu ou zbatut si presaram deasupra mac.Bagam in cuptorul preincalzit la 180° pentru circa 35-40 minute sau pina se rumeneste bine rulada.
  • Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute si servim alaturi de o bericica.

Punctează această reţetă

DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Tres bon

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bueno !

abuz

anonymous

Super reteta !

abuz

anonymous

Sparanghelul cu brinza brie si prosciutto crudo sau ganda ham din Belgia si foietajul este o combinatie perfecta.

abuz