Petitchef

Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo

Felul principal
4 porții
45 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbem sparanghelul "al dente" intr-un vas incapator, in apa sarata si-l lasam la racit.Derulam aluatul de foetaj si punem 4 felii de prosciutto crudo (cred ca merge si cu sunca presata).
  • Feliutele mele au fost taiate acasa, deci sint cam bucatele, de aia nu se poate vedea ca ar fi 4 felii.Acoperim cu felii de brinza (putem pune si brinzica moale din cea feliata).
  • Punem apoi sparanghelul dupa care, punem din nou brinza si terminam cu prosciutto crudo.rulam aluatul paralel cu sensul in care am asezat sparanghelul, inchidem bine la capete si transferam rulada intr-o tava pentru cuptor pe hirtie de copt.
  • Ungem cu ou zbatut si presaram deasupra mac.Bagam in cuptorul preincalzit la 180° pentru circa 35-40 minute sau pina se rumeneste bine rulada.
  • Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca, taiem feliute si servim alaturi de o bericica.


Poze

Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 2
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 3
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 4
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 5
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 6
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 7
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 8
Rulada cu sparanghel, brinza si prosciutto crudo - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

12/06/2013

Tres bon

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/02/2013

Bueno !

(0) (0) Abuz
27/02/2013

Super reteta !

(0) (0) Abuz
11/01/2012

Sparanghelul cu brinza brie si prosciutto crudo sau ganda ham din Belgia si foietajul este o combinatie perfecta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Sparanghel – colectie de retete Sparanghel – colectie de retete Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid Rulada cu carne Rulada cu carne

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează