Stiuca la cuptor
Ingrediente
3
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
Spalarea pestilor si curatarea lor de solzi si mucus. Metoda consta intr-o baita rapida in apa fierbinte, practic se scufunda pestii pret de cateva secunde in apa fierbinte.
Apoi pestele e sters bine cu un prosop de bucatarie.Ingredientele taiate se pun intr-o tigaie.
Se toarna putin vin, apoi adaug un pahar de supa de pui (sau apa) si storc o jumatate de lamaie. Se mai adauga 2 rosii proaspete, taiate felii... si usturoi...
- Se baga totul la cuptor si se serveste aburinda...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna............
am gătit această rețetă
anonymous
Buna rau
am gătit această rețetă
anonymous
O mare bucatareasa...
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna si permite "sa te joci" cu mirodeniile.Am pus in plus marar, busuioc, in loc de apa un mujdei dintr-un singur catel de usturoi, cateva seminte de chimen si un praf de rozmarin. Delicios!
am gătit această rețetă
anonymous
Bun,bun,bun!
am gătit această rețetă
anonymous
Apetisant
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte delicioasa,sper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super!
maine fac si eu
am gătit această rețetă
anonymous
Sper sa fie buna!...stiuca ma refer.
am gătit această rețetă
anonymous
Extraordinar de buna !
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă