Spalarea pestilor si curatarea lor de solzi si mucus. Metoda consta intr-o baita rapida in apa fierbinte, practic se scufunda pestii pret de cateva secunde in apa fierbinte. Apoi pestele e sters bine cu un prosop de bucatarie.
Ingredientele taiate se pun intr-o tigaie.
Se toarna putin vin, apoi adaug un pahar de supa de pui (sau apa) si storc o jumatate de lamaie. Se mai adauga 2 rosii proaspete, taiate felii... si usturoi...
Se baga totul la cuptor si se serveste aburinda...
Foarte buna si permite "sa te joci" cu mirodeniile.Am pus in plus marar, busuioc, in loc de apa un mujdei dintr-un singur catel de usturoi, cateva seminte de chimen si un praf de rozmarin. Delicios!
Comentarii (99):
Foarte buna............
Buna rau
O mare bucatareasa...
Foarte buna si permite "sa te joci" cu mirodeniile.Am pus in plus marar, busuioc, in loc de apa un mujdei dintr-un singur catel de usturoi, cateva seminte de chimen si un praf de rozmarin. Delicios!
Bun,bun,bun!
Apetisant
Foarte delicioasa,sper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super!
maine fac si eu
Sper sa fie buna!...stiuca ma refer.
Extraordinar de buna !