Facut un sos din toate ingredientele de mai sus si lasat medalioanele la marinat pentru o ora la rece.
Fiecare medalion invelit in folie de aluminiu si pus la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Total, tinut in jur de 40 de minute, ultimile 10 minute fara folie sa se rumeneasca.
Servit langa o mamliguta aburinda dar la fel de bine merg si cartofii noi cu rozmarin.
Pestele,in special somon,se tine la cuptor 15 min,indiferent cit de gros este fileul,cel mult 20 min, asta nu e carne de pui este peste,foarte frageda carnea.este la fel cum vrei sa friebi pastele,aldente pina nu devin mamaliga
Comentarii:
Am pregatit aceasta reteta de mai multe ori, super delicioasa!
Pestele,in special somon,se tine la cuptor 15 min,indiferent cit de gros este fileul,cel mult 20 min, asta nu e carne de pui este peste,foarte frageda carnea.este la fel cum vrei sa friebi pastele,aldente pina nu devin mamaliga
Cred ca este foarte gustos! Sotul este mare amator de peste, el cumpara, eu gatesc...Voi incerca reteta chiar astazi! Tineti-mi pumnii... :)
Bun.
Arata ffff.bine si cred ca este si foarte gustos