Somn la cuptor cu garnitura de spaghetti in sos alla diavola

Felul principal
Ușor
2 h 5 m

Ingrediente

2

Pentru sos:

Preparare

Preparare1 h 15 m
Gătire50 min
  • Fileurile de somn se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper boia de ardei si ierburi de Provence..Se pun pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se dau la cuptor.Tinem pana cand fileurile sunt bine facute si rumene.

    Separat intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.Cand sunt gata fierte scurgem de apa si clatim cu apa rece.Adaugam o lingura de ulei de masline, putina sare si putin patrunjel verde si amestecam.

    Pentru sos:

    Ceapa taiata marunt , usturoiul taiat feliute si ardeiul iute curatat de seminte si taiat fasii mici se calesc in uleiul de masline.Adaugam mustarul si stingem cu vin.Adaugam sucul de tomate si lasam la foc portivit sub capac pana ce sosul scade.La final adaugam ierburile de Provence, zaharul si condimentam cu sare si piper dupa gust.Asezonam cu patrunjel verde.

    Servim somnul alaturi de spaghetele stropite din belsug cu sos cald.

    Un deliciu.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super reteta.....

abuz

anonymous

Bine bine

abuz

anonymous

Cevaa raaaar

abuz
CookWithAna

CookWithAna

Super bun!!!

abuz

anonymous

Clienti mei sunt foate bucurosi de aceasta mancare te felicit!!!!!!!

abuz