Se taie carnea în felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine,cu ciocanul de snitele, pe fund pana cand carnea incepe aproape sa se rupa.
Bucatile de carne se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu putin ulei. Se dau prin faina si se prajesc in ulei mult . Snitelele prajite se aseaza intr-o cratita, unele peste altele.
Separat se face un sos de rolii cu un fir de cimbru, sau o foaie de dafin, ori doi, trei catei de usturoi, dupa gust. Sosul se toarna peste snitele, dar numai cu o jumatate de ora inainte de a fi servite,si se dau la cuptor .
Se aseaza pe o farfurie si de o parte se pune sfecla fiarta, presarata cu hrean, iar de cealalta parte, fasole verde cu unt.
In poza ai snitel pane, degeaba incerci sa ne pacalesti, iar de "sos de rolii" nu cred ca a mai auzit cineva, in orice caz nu ai "rolii" in lista de ingrediente. "Reteta" ai scris-o in bascalie ca sa faci misto de noi, zgura ma-tii de bagaboanta! A-propos, Vanessa e, mai nou, nume de tiganca de la satra.
Comentarii:
Am punctat cu o stea ca nu ma lasa altfel sa comentez.Sincer poza este din alt film ,reteta la fel fata de ingredientele insirate .
Se bat bucatile de carne cu ciocanul de snitele pe FUND ??????
In poza ai snitel pane, degeaba incerci sa ne pacalesti, iar de "sos de rolii" nu cred ca a mai auzit cineva, in orice caz nu ai "rolii" in lista de ingrediente. "Reteta" ai scris-o in bascalie ca sa faci misto de noi, zgura ma-tii de bagaboanta! A-propos, Vanessa e, mai nou, nume de tiganca de la satra.
ESTI PE LANGA!
Ii iubesc pe rusi pentru faptul ca mananca atata sfecla rosie!!!
??? poza e de la altceva....