Scrumbie prajita
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pus pestele in apa cu sare pentru 20 minute ca sa isi traga el cata sare are nevoie.
- Dupa aceea, uscat si tavalit prin faina, ou si faina de ulei si pus in ulei incins la prajit. Servit cu mamaliguta si ceapa verde.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 630Kcal
- Carbo: 76.2g
- Grăsimi: 23.9g
- Grăsimi sat.: 4.4g
- Proteine: 25.3g
- Fibre: 3.5g
- Zahăr: 6.9g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (236g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: