Petitchef

Scrumbie prajita

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
630 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Pus pestele in apa cu sare pentru 20 minute ca sa isi traga el cata sare are nevoie.
  • Dupa aceea, uscat si tavalit prin faina, ou si faina de ulei si pus in ulei incins la prajit. Servit cu mamaliguta si ceapa verde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 630Kcal
  • Carbo: 76.2g
  • Grăsimi: 23.9g
  • Grăsimi sat.: 4.4g
  • Proteine: 25.3g
  • Fibre: 3.5g
  • Zahăr: 6.9g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19
Informații nutriționale pentru 1 porție (236g)


Întrebări:




Comentarii:

25/03/2013

Arata superb si este foarte simplu de facut!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează