Sarmale cu varza dulce si carne de porc

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
29/03/2016

Sigur am s.o probez si eu,doar ca am sa pun marar,in locul patrunjelului!

(0) (0) abuz
28/03/2016

Ai uitat ca suntem in post? Eretica mai esti!

(0) (1) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 28/03/2016

In ce zona a tarii se mananca astfel de sarmale? Sau e o inventie de-a ta? Eu n-am mai auzit pana acum de sarmale in foi de varza, fie ea si dulce, cu morcov, ardei si patrunjel. Am mai facut si eu sarmale cu varza dulce, dar in afara de faptul ca am oparit foile de varza in apa cu sare si ca le-am pus la fiert cu bors nu am schimbat nimic din compozitia normala de sarmale ca sa nu le schimb gustul si sa nu mai stiu ce mananc. Si apropo : la compozitia de sarmale nu se pune pulpa de porc pentru ca e prea slaba si chiar daca pui orez si kaizer tot gloante vor iesi. Cea mai buna este fleica de porc nu prea grasa si completata cu putina slanina afumata si nu kaizer ca nu are gust de afumat.

(2) (0) abuz
28/03/2016

Cum ati socotit "gata in 1 ora" dar se da la cuptor pentru 2 ore?

(0) (0) abuz
20/12/2015

Chiar nu se poate fara chimicale precum "secretul gustului"?

(0) (0) abuz
30/12/2013

Abia astept sa fac. (:

(0) (0) abuz
22/12/2013

Cred ca sint foarte gustoase

(0) (0) abuz
10/11/2013

Bune

(0) (0) abuz
26/06/2013

O incerc chiar acum...pare a fi delicioasa

(0) (0) abuz
11/04/2012

Foarte bune si gustuoase!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+