Sardine în cuptor
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pate de sardine, simplu si rapid
-
Rulouri de dovlecei cu sardine
-
Anghinare la cuptor
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala bine pestete si se cresteaza fiecare peste pe burta. Se scot intestinele, se clatesc bine pestii cu apa rece. Se unge o tava de cuptor cu putin ulei de masline, pentru ca sardinele sa nu se lipeasca.
- Se pune sare de mare se aranjeaza pestele in tava dupa care se unge cu putin ulei de masline si sare de mare. Se baga in cuptorul incalzit timp de 20-25 minute.
Se serveste cu salata verde si felii de lamiie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
12/02/2013
Mult mai clar mai ales pentru incepatori ca subsemnatul , dar nu se intelege daca se curata de solzi.