Rechin in sos de soia si lamaie

Rechin in sos de soia si lamaie
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se incinge o tigaie in care se topeste o bucata de unt. Rondelele de peste se sterg cu un servetel si se dau cu sare si piper.
  • Se pun la prajit in unt cateva minute pe fiecare parte. Se sting cu sos de soia si zeama de lamaie. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa cateva minute pe fiecare parte.
  • Se presara patrunjel proaspat. Carnea de rechin este frageda si fara oase dar nu trebuie lasata mult pe foc pentru ca se intareste. Are un usor gust amarui.
Raftul BuniciiRaftul Bunicii

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun daca este facut cum trebuie.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

SUPER BUN!

abuz