Petitchef

Rechin in sos de soia si lamaie

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incinge o tigaie in care se topeste o bucata de unt. Rondelele de peste se sterg cu un servetel si se dau cu sare si piper.
  • Se pun la prajit in unt cateva minute pe fiecare parte. Se sting cu sos de soia si zeama de lamaie. Se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa cateva minute pe fiecare parte.
  • Se presara patrunjel proaspat. Carnea de rechin este frageda si fara oase dar nu trebuie lasata mult pe foc pentru ca se intareste. Are un usor gust amarui.


Întrebări:




Comentarii:

01/03/2014

Foarte bun daca este facut cum trebuie.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/12/2011

SUPER BUN!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Soia si produsele din soia Soia si produsele din soia Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează