Ravioli cu rosii si busuioc

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Se toaca rosiile si busuioc-ul, se rade lamaia si apoi se amesteca toate impreuna cu ulei-ul de masline, sare si piper apoi se lasa să stea la temperatura camerei cel puţin 15 minutepentru a se amesteca aromele. Intre timp se fierb ravioli conform instructiunilor de pe pachet. Cand s-au fiert se toarna peste amestecul cu rosii. Inainte de a le servi le veti presara cu parmesan ras.
Informatii suplimentare gasiti pe:
http://gatindcumira.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Deliciu
am gătit această rețetă
E
elena.bica
Delicioas
am gătit această rețetă
N
nicoleta_i2018
Daca nu ar fi fost ravioli cu branza cumparati,la cutie,mergea. Nu doar gustul conteaza ci si sanatatea. In timp se aduna. Nu minimalizati motivand xyz.
...sincer,"mare" reteta nu prea e.
Oricum,stii relativ ce pui in el,de ravioli din cutie zic( deci e cu pui,ravioli cu pui- pui ce au pus ei acolo,eventual si ceva care sa tina cat mai mult...eh). Cand faci totul
i mainile tale, da,este o reteta,dar asa...fara suparare!
Mariana
Foarte ușor de făcut și tot așa de gustos!
anonymous
Bun si usor de facut
C
costi1960
Foarte bun dar n-am inteles cum este cu lamiia, ce se rade, numai coaja sau se stoarce de zeama?
anonymous
Perfecta
anonymous
Delicioasa
anonymous
F.bune,sanatoase
Punctează această reţetă