Ravioli cu ricotta

Felul principal
2 porții
Ușor
2 h 5 m
598 Kcal

Usor de preparat, ravioli cu branza asigura reusita unei cine delicioase. Ravioli au fost preparate de un bucatar din Venetia in secolul al 14-lea. De obicei, aceste paste sunt fierte si servite cu sos condimentat si exista sute de moduri de a le pregati: cu carne tocata, cu legume, cu smantana sau sos de rosii. Aluatul se prepara foarte usor – oua, faina, sare, ulei de masline si apa. Dimensiunea clasica a pastelor este de marimea unei linguri.


Ingrediente

2

Pentru aluat:

Pentru umplutura:

Cost estimat: 1.71 (0.85€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Gătire5 min


Observații

Umplutura : puteti ce doriti

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 598Kcal
  • Carbo: 72.5g
  • Grăsimi: 20.6g
  • Grăsimi sat.: 7.7g
  • Proteine: 26.6g
  • Fibre: 4.1g
  • Zahăr: 5g
  • ProPoints: 16
  • SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (238g)

Întrebări

Bunica le făcea cu brânză dulce ...samatisa...și le zicea "tăsti"

Da...:)


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/10/2018

EXCELENTE!!!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
Petitchef_ro, 23/10/2018

Exact, nu i-am gatit.Ne-am apucat asa din senin sa scriem o reteta si sa mai facem si un videoclip la ea, cat mai explicit...ca doar altceva nu avem de facut decat se ne pierdem timpul.

(0) (0) abuz
09/09/2017

Cred si eu , ca nu -i ea gatit nici o data!

(0) (0) abuz
08/09/2017

Cred ca nu i ati gatit niciodata! fie ca sun travioli, tortellini sau coltunasi (asta pe romaneste), acest fel de mancare nu este asa usor de preparat precum spuneti. cine se apuca de coltunasi trebuie sa-si rezerve o jumatate de zi pentru asta si sa aiba putina pricepere la facut foi deoarece nu exista niste proportii fixe pt. faina, ulei, apa, ou ele variind in functie de calitatea fainii. la noi coltunasii se servesc cu smantana si unt topit.

(2) (0) abuz



+