A pus in vasul robotului faina, untul si parmezanul si am pulsat pana s-au amestecat bine si s-a format un fel de nisip fin.
A adaugat apoi, cu robotul mergand, cele trei linguri de apa si a mai lasat sa dea cateva ture pana s-a format un fel de coca pe care a adunat-o cu mana si a framanat-o doar 10 secunde sa nu se incalzeasca si topeasca untul.
A intins aluatul in foaie subtire, l-a pus in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, a pus o foaie de hartie de copt deasupra si doi pumni de fasole si a dat la cuptor la 180 de grade vreo 10 minute.
A scos apoi hartia si fasolea si a mai lasat 5 minute sa se rumeneasca-crocanteasca. Intre timp am pregatit umplutura adica a amestecat tot ce mi-a cazut in mana: ouale batute bine, laptele, ceapa si mararul tocate, somonul maruntit, branza si piperul.
A turnat compozitia peste crusta si a mai dat la cuptor inca vreo 15 minute pana s-a inchegat si aurit. A mancat o felie fierbinte, una calda si una rece alaturi de o salata simpla cu ulei de masline si lamaie . Ma duc sa mai mananc, ca tot mi-a adus aminte.
Comentarii:
Delicios de gustoasa
Nu merita niciun comentariu. limba romanana invatata sub coada vacii. pfui.
Handi...
Delicioasa!