Pregatim intai aluatul brisèe pentru quiche.E o reteta speciala,fiindca nu atingem cu mainile aluatul,iar prepararea dureaza exact 2 minute.Ne trebuie un castron rorund,cu capac,gen caseruola ca in poza.Punem faina,sarea si drojdia,apoi apa si uleiul.
Inchidem capacul si incepem sa invartim timp de 1 minut castronul nostru,ca nu imi vine in minte alta denumire in momentul asta.Dupa un minut de invartit,incepem sa il zbatem de sus in jos pentru un alt minut,si cand deschidem avem o bila de aluat gata framantat,si pregatit pentru intins in forma de tarta.
A pus la fiert apa cu sare,iar cand a inceput sa fiarba am pus cele 250 g broccoli despartit in buchetele si am lasat 1-2 minute.Le-a scos si le-a lasat 1-2 minute.A uns cu putin ulei forma si a intins aluatul in ea.
A gaurit cu furculita,apoi cu bucati de folie de aluminiu am acoperit doar peretii,pentru a evita arderea lor.A dat timp 10 minute la cuptorul preincalzit,dupa care amscos-o,a luat folia de aluminiu si am aranjat buchetelele de broccoli,maslinele si cubulete de mozzarella.
A batut ouale cu putina sare,apoi am amestecat cu laptele si am turnat peste tarta.A dat la cuptor pentru inca 30 minute.