Se spala pulpele de pui, se curata de piele ,se cresteaza , se condimenteaza cu piper si boia dulce se stropesc cu ulei de masline , se acopera cu folie de aluminiu si se pun la cuptor circa 15 minute.Spalam cepele si ciupercile, cepele le taiem rondele iar ciupercile felii.
Dupa ce au trecut cele 15 minute, indepartam folia de aluminiu , adaugam ceapa, punem sare si mai lasam 5-10 minute la foc mic.Maruntim usturoiul, tocam coditele de patrunjel si le punem peste pulpe.
Adaugam si pasta de tomate dizolvata in apa, ciupercile,busuiocul, vinul , condimentam si le lasam la cuptor inca 25 -30 de minute la foc mediu.
Mai punem putina apa daca este nevoie pentru a acoperi legumele.Cand sunt gata punem si frunzele de patrunjel tocate.Se pot servi simple sau cu garnitura.servit cu cartofi prajiti la cuptor in crusta de malai.A fost foarte bun!
Comentarii:
Sunt super bune leam ancercat si eu
A fost excelenta ,doarece in familia mea eu gatesc si-mi place mereu sa incerc retete noi ! Gracias !