Pulpe de pui cu sos vanatoresc

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
-
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
-
Tacos crocant de pui și sos satay
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se spala pulpele de pui, se curata de piele ,se cresteaza , se condimenteaza cu piper si boia dulce se stropesc cu ulei de masline , se acopera cu folie de aluminiu si se pun la cuptor circa 15 minute.Spalam cepele si ciupercile, cepele le taiem rondele iar ciupercile felii.
- Dupa ce au trecut cele 15 minute, indepartam folia de aluminiu , adaugam ceapa, punem sare si mai lasam 5-10 minute la foc mic.Maruntim usturoiul, tocam coditele de patrunjel si le punem peste pulpe.
- Adaugam si pasta de tomate dizolvata in apa, ciupercile,busuiocul, vinul , condimentam si le lasam la cuptor inca 25 -30 de minute la foc mediu.
- Mai punem putina apa daca este nevoie pentru a acoperi legumele.Cand sunt gata punem si frunzele de patrunjel tocate.Se pot servi simple sau cu garnitura.servit cu cartofi prajiti la cuptor in crusta de malai.A fost foarte bun!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: