Pui cu conopida

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/08/2013

Conopida nu are prea multi fani, dar cei carora nu le place, nu stiu ce pierd. Eu o folosesc inclusiv in crema de legume.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/08/2014

Cel mai bine este sa fierbem conopida la abur, adica o curatam de frunze si o punem cu cotorul in jos intr-o oala cu diametrul ceva mai mare decat al conopidei, punem apa fiarta de 2-3 degete, acoperim cu capacul si punem la foc. desfacem buchetelele dupa ce conopida s-a racit. in acest fel conopida fierbe in abur, isi pastreaza mai bine proprietatile, iar buchetelele nu se sfarama.

(0) (0) abuz
13/07/2013

Extarordinar!!! fac de cateva ori pe an!!!

(0) (0) abuz
22/06/2013

Eu am bagat-o la cuptor a iesit fffffbuna te pup

(0) (0) abuz
11/11/2012

Super buna

(0) (0) abuz



+