Intre timp puteti sa va curatati legumele, sa tocati ceapa si usturoiul marunt si sa taiati morcovii si telina bastonase fine .
Dupa ce a trecut jumatatea de ora in care s-a marinat carnea, puneti o lingura de amidon peste pui, amestecati si apoi prajiti bucatile in ulei. Cand acesta este gata se scoate si se tine la cald.
Incingeti wok-ul, adaugati ulei si puneti toate legumele la prajit impreuna cu ghimbirul pana acestea se inmoaie putin, cam 3-5 minute.
Se adauga conserva de ananas cu zeama cu tot si 3 ling de sos de soia si se lasa sa fiarba putin.
Cand s-a evaporat apa se pune si puiul si daca se doreste ca sosul sa fie mai gros se mai adauga o lingurita de amidon si se amesteca.
Cam asta e reteta. Noi am servit impreuna cu orez prajit cu legume.
Comentarii (13):
Acum o gatesc pentru prima oara si barbatul meu deja a lesinat
Thanks
Foarte buna
Minunat gust.Eu am facut cu ananas proaspat si de aceea am adaugat un pic de sos de curmale pt indulcire
E tare rau de gustoasa
Delicios, am sa incerc!
Bun,bun!
Mi-ar placea sa stiu ce ingrediente sint caracteristice bucatariei chinezesti !
Amidonul poate fi inlocuit de faina?
Este f. gustoasa si prezentata cu salata verde , aspectuoasa