Pui cu ananas

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Intre timp puteti sa va curatati legumele, sa tocati ceapa si usturoiul marunt si sa taiati morcovii si telina bastonase fine .
  • Dupa ce a trecut jumatatea de ora in care s-a marinat carnea, puneti o lingura de amidon peste pui, amestecati si apoi prajiti bucatile in ulei. Cand acesta este gata se scoate si se tine la cald.
  • Incingeti wok-ul, adaugati ulei si puneti toate legumele la prajit impreuna cu ghimbirul pana acestea se inmoaie putin, cam 3-5 minute.
  • Se adauga conserva de ananas cu zeama cu tot si 3 ling de sos de soia si se lasa sa fiarba putin.
  • Cand s-a evaporat apa se pune si puiul si daca se doreste ca sosul sa fie mai gros se mai adauga o lingurita de amidon si se amesteca.
  • Cam asta e reteta. Noi am servit impreuna cu orez prajit cu legume.
GGiovanna7777

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Acum o gatesc pentru prima oara si barbatul meu deja a lesinat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Thanks

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Minunat gust.Eu am facut cu ananas proaspat si de aceea am adaugat un pic de sos de curmale pt indulcire

abuz

anonymous

E tare rau de gustoasa

abuz

anonymous

Delicios, am sa incerc!

abuz

anonymous

Bun,bun!

abuz

anonymous

Mi-ar placea sa stiu ce ingrediente sint caracteristice bucatariei chinezesti !

abuz

anonymous

Amidonul poate fi inlocuit de faina?

abuz

anonymous

Este f. gustoasa si prezentata cu salata verde , aspectuoasa

abuz
  • pagina 1 / 2