Pui cu ananas
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Intre timp puteti sa va curatati legumele, sa tocati ceapa si usturoiul marunt si sa taiati morcovii si telina bastonase fine .
- Dupa ce a trecut jumatatea de ora in care s-a marinat carnea, puneti o lingura de amidon peste pui, amestecati si apoi prajiti bucatile in ulei. Cand acesta este gata se scoate si se tine la cald.
- Incingeti wok-ul, adaugati ulei si puneti toate legumele la prajit impreuna cu ghimbirul pana acestea se inmoaie putin, cam 3-5 minute.
- Se adauga conserva de ananas cu zeama cu tot si 3 ling de sos de soia si se lasa sa fiarba putin.
- Cand s-a evaporat apa se pune si puiul si daca se doreste ca sosul sa fie mai gros se mai adauga o lingurita de amidon si se amesteca.
- Cam asta e reteta. Noi am servit impreuna cu orez prajit cu legume.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Acum o gatesc pentru prima oara si barbatul meu deja a lesinat
am gătit această rețetă
anonymous
Thanks
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
anonymous
Minunat gust.Eu am facut cu ananas proaspat si de aceea am adaugat un pic de sos de curmale pt indulcire
anonymous
E tare rau de gustoasa
anonymous
Delicios, am sa incerc!
anonymous
Bun,bun!
anonymous
Mi-ar placea sa stiu ce ingrediente sint caracteristice bucatariei chinezesti !
anonymous
Amidonul poate fi inlocuit de faina?
anonymous
Este f. gustoasa si prezentata cu salata verde , aspectuoasa