Pilaf cu urzici

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se aleg urzicile si se spala in multe ape reci pana apa devine limpede fara urme de nisip.
  • Intr-o oala punem cam 3 litri de apa si cand da in clocot adaugam urzicile le fierbem aproximativ 20 min.
  • Dupa ce au fiert le scurgem si le tocam marunt iar zeama ramasa o pastram.
  • Calim o ceapa in putin ulei, punem urzicile o lingura de delikat si le lasam sa fiarba adaugand din cand in cand zeama ramasa de la fierberea urzicilor.
  • Punem orezul spalat si lasam sa fiarba. Daca zeama s-a terminat putem sa mai adaugam apa la fiert.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sănătoasă cu o lingura de delikat...

abuz

anonymous

3 litri apa. Dar cantitatea urzicilor ?

abuz

anonymous

Deosebita si prezentarea si gustul.Felicitari!O reteta sanatoasa!

abuz