Pilaf cu urzici
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se aleg urzicile si se spala in multe ape reci pana apa devine limpede fara urme de nisip.
- Intr-o oala punem cam 3 litri de apa si cand da in clocot adaugam urzicile le fierbem aproximativ 20 min.
- Dupa ce au fiert le scurgem si le tocam marunt iar zeama ramasa o pastram.
- Calim o ceapa in putin ulei, punem urzicile o lingura de delikat si le lasam sa fiarba adaugand din cand in cand zeama ramasa de la fierberea urzicilor.
- Punem orezul spalat si lasam sa fiarba. Daca zeama s-a terminat putem sa mai adaugam apa la fiert.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sănătoasă cu o lingura de delikat...
anonymous
3 litri apa. Dar cantitatea urzicilor ?
anonymous
Deosebita si prezentarea si gustul.Felicitari!O reteta sanatoasa!