Piept umplut si conopida sotata

Piept umplut si conopida sotata
Felul principal
2 porții
Ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Conopida se spala, se curata de frunzulite si se desface in buchetele, dupa care se opareste in apa clocotita cu sare cca 5 min in care am fiert deja binisor morcovul. Noi il preferam mai crocant asa ca il fierb mai putin, nu sa se inmoaie rau.
    Le scoatem apoi si le lasam sa se racoreasca dupa care trecem la pieptul de pui pe care il dezosam si il spalam. Practicam cate o taietura pe lungime astfel incat sa obtinem in fiecare jumatate un buzunarel pe care il umplem cu sunca, mozarella si ardeiul tocate marunt, condimentate cu sare piper si patrunjel verde.
    Se prinde taietura cu scobitori, se sareaza si se pipereaza pieptii umpluti si se prajesc pe gratarul incins. Cat timp se prajesc bine pe ambele fete pregatim garnitura din morcovul tocat marunt sau betisoare si conopida pe care le sotam pret de 3-4 min intr-o tigaie in cateva linguri de ulei impreuna cu rosiile cherry. Dupa ce am adaugat usturoiul zdrobit inchidem focul si le scoatem sa se racoreasca. Potrivim de sare si piper, adaugam mararul verde si zeama de lamaie dupa gust si am obtinut o garnitura foarte gustoasa.
    Pofta buna!
TeoBucatarTeoBucatar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

octopus

Nu inteleg "Cat timp se prajesc bine pe ambele parti" - ori prajim in ulei si atunci trebuie dat prin ceva faina , ou, pesmet etc., ori" frigem pe gratar ". Care este adevarata reteta ?

abuz

cameliapad

Reteta este foarte interesanta si am s-o incerc cu siguranta, Nu vreausafiu carcotasa, dar la ingrediente trebuiau amintite si acele rosii cherry.

abuz

anonymous

F.gustos

abuz

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Cred ca nu sunt bine indicate cantitatile. ex. cu 100 gr. sunca poti umple mult mai multi piepti de pui decat cei 2 piepti mici din reteta. e o problema generala a retetelor de mancaruri, uneori chiar si la prajituri

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Foarte bine arata am sa o fac

abuz

anonymous

Este perfect!

abuz

anonymous

Dietetic si gustos !!!!! B R A V O

abuz
  • pagina 1 / 2