Paste cu branza

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Paste cu ardei și brânză proaspătă
-
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
-
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
-
Paste alla boscaiola, fel principal ideal pentru mesele de toamnă și iarnă
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrandu-se 50 ml din apa in care au fiert.
- Se pune uleiul intr-o cratita si se topeste untul (daca folosim unt la paste). Se adauga pastele si se tin pe foc 2-3 minute, amestecand incontinuu. Se adauga branza rasa, dupa gust, de preferabil astfel incat sa nu mai fie nevoie sa punem sare.
- Daca pastele par uscate (de regula cand branza este saraca in grasimi) se adauga cateva linguri din apa in care au fiert. Se urmareste formarea unui sos consistent. Se mai tin 1-2 minute pe foc mic amestecand ca sa nu se prinda. Se rastoarna pastele pe un platou.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ionut,
14/08/2017
Pare sa fie bune d'ar sunt singur si nu prea ma pricep
am gătit această rețetă