Paste cu branza

Paste cu branza
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrandu-se 50 ml din apa in care au fiert.
  • Se pune uleiul intr-o cratita si se topeste untul (daca folosim unt la paste). Se adauga pastele si se tin pe foc 2-3 minute, amestecand incontinuu. Se adauga branza rasa, dupa gust, de preferabil astfel incat sa nu mai fie nevoie sa punem sare.
  • Daca pastele par uscate (de regula cand branza este saraca in grasimi) se adauga cateva linguri din apa in care au fiert. Se urmareste formarea unui sos consistent. Se mai tin 1-2 minute pe foc mic amestecand ca sa nu se prinda. Se rastoarna pastele pe un platou.
poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ionut

Pare sa fie bune d'ar sunt singur si nu prea ma pricep

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta minunata si foarte rapida reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Rapid si foarte gustos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Au ieșit foarte bune!!! Rapid de gătit!

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Rapid si f bun

abuz

anonymous

Vuala!!!! excelentos .................... gustos

abuz

anonymous

Foarte buna!

abuz