Omleta cu cartofi

Felul principal
Foarte ușor
50 min
512 Kcal

O reteta foarte simpla si delioasa de omleta pentru micul dejun.

Ingrediente

2
Cost estimat: 2.02 (1.01€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi mici si se prajesc bine in ulei.
    Ceapa se taie marunt si se prajeste in foarte putin ulei. Se scurge de ulei si de rezerve
  • Se amesteca 4 oua, o lingura de patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
  • Se amesteca intr-un castron mare cartofii si ceapa(scursi de grasime), se adauga sare si piper dupa gust si se adauga ouale batute. Se amesteca bine.
  • Se incalzeste o tigaie cu putin ulei iar cand acesta este incins se toarna continutul in tigaie.
  • Se poate servi calda sau rece.
    Pentru un gust mai bun se poate adauga si un ardei rosu maruntit si calit impreuna cu ceapa.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 512Kcal
  • Carbo: 64.7g
  • Grăsimi: 18.4g
  • Grăsimi sat.: 3.9g
  • Proteine: 19g
  • Fibre: 5.7g
  • Zahăr: 8.5g
  • ProPoints: 14
  • SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (457g)
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: