Musaca

Musaca
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Sandra, 03/09/2017

Folosind cartofi fierti, curatati si taiati in felii elimin uleiul necesar la prajit or unt si lapte la piure ...deci mai putina grasime. Pe de alta parte cartofii "cer" cel putin o mica cantitate de unt ca sa fie gustosi asa ca sosul "bechamel" e absolut necesar. Daca sintem limitati in cita grasime folosim, putem decora musacaua cu ketchup, inainte de a o pune in cuptor, si ceva patrunjel proaspat dupa ce o scoatem.

(0) (0) abuz
14/09/2016

EXCELENT

(0) (0) abuz
14/09/2016

Se poate si mai bine

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 13/09/2016

In carnea de musaca nu se pun ciuperci si nici patrunjel, dar ma rog daca vrei sa schimbi reteta si-ti place asa e treaba ta. Nu stiu cine "a" "razalit" (cuvant nou in dictionarul limbii romane) si cine "a" adaugat carnea - fii te rog mai explicit(a) ca sa stim si noi cine a pregatit reteta. Musacaua de cartofi se face in doua feluri : cu piure de cartofi sau cu rondele de cartofi prajiti. Eu fac deobicei a doua varianta dar mama mea o facea pe prima, si stiu ca facea un piure cu unt si lapte din cartofii fierti, ori tu ai dat doar pe razatoare cartofii aia fierti dar fara nimic in ei, nici macar sare. Imi inchipui ce gust trebuie sa aiba....bleah!

(1) (1) abuz
13/09/2016

"tava de iena" e de fapt de Jena, dar nu e tava ci un vas. In poza nu ai folosit de Jena ci un vas ceramic termorezistent. Cu Jena voiai sa fii mai smecher dar u ti-a reusit.

(0) (1) abuz
13/09/2016

Super buna!

(0) (1) abuz
29/03/2013

Foarte buna

(2) (0) abuz
04/02/2012

Excelent

(0) (1) abuz
bibicu, 05/09/2010

Usor de preparat

(0) (1) abuz
paulabadea, 05/09/2010

Super delicioasa!

(0) (1) abuz
  • pagina 1 / 2



+