Midii cu orez salbatic

Midii cu orez salbatic
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
30 min

O carnita usoara si o varianta rapida de a gati ceva bun si delicios,midiile sunt pentru noi un adevarat rasfat culinar,un omagiu adus papilelor gustative care rabda cu stoicism porcul de zi cu zi….iar alaturi de un prez salbatic e tot ce iti poti dori pentru o masa usoara si mai presus de toate gustoasa. De obicei cand gatesc midii eu folosesc cam 500 gr de midii (doar carnita) pe care le spal in muuulte ape pentru a elimina tot nisipul din ele,mai avem nevoie de :


Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

29/06/2013

FELICITARI !!!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
12/01/2014

Nu cumva midiile se pun pe foc mai mare pina se deschid si dupa aceea se scot din carapace?asa nu stau la un loc cu cele ce nu sau deschis ca sint toxice???

(0) (0) abuz
29/12/2013

Usor de gatit si delicios......................

(0) (0) abuz
29/06/2013

Excellent

(0) (0) abuz
29/06/2013

Delicios

(0) (0) abuz
29/06/2013

E foarte buna gustoasa eu fac asa cva in loc de midi cu scoici

(0) (0) abuz
29/06/2013

Molto buono.

(1) (0) abuz
30/05/2013

Buna f buna

(1) (0) abuz



+