Midii ala marinara

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Midii alla marinara este un aperitiv cu specific italian caracterizat printr-o aroma intensa de mare, usturoi si patrunjel. Se simte si aroama vinului alb care da un gust foarte bun si placut preparatului.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire15 min
  • Midii ala marinara - Preparare etapa 1Curatati si decojiti midiile: tot ce trebuie sa faceti este sa folosiți un cutit pentru a indeparta filamentele care ies din partea laterala a midiilor.
  • Midii ala marinara - Preparare etapa 2Intr-o oala, puneti unt. Sotati ceapa tocata, tulpina de telina taiata in bucati mici, usturoiul zdrobit si buchetul garni.
  • Midii ala marinara - Preparare etapa 3Cand ceapa devine translucida, se adauga vinul alb si midiile. Acoperiti vasul si gatiti timp de 10 minute. Dupa aceast timp, midiile ar trebui sa se deschida.
  • Midii ala marinara - Preparare etapa 4Adaugati patrunjelul tocat si amestecati. Luati de pe foc.
  • Midii ala marinara - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: