Midii în sos provensal

Midii în sos provensal
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Un pic din Franta

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Topim untul într-o cratiță înaltă (în cazul în care scoicile le lăsați întregi).
    Scoicile desfăcute se aruncă, se păstrează doar cele închise.
    Adăugăm scoicile, usturoiul tocat mărunt și roșiile tocate.
    Stropim totul cu vin alb.
    Acoperim cu capac și lăsăm să fiarbă aprox. 10 minute, zgâlțâind cratița ușor.
    Condimentăm după gust cu sare și piper proaspăt râșnit.
    După ce oprim focul adăugăm pătrunjelul proaspăt tăiat și amestecăm bine.
    Se scot toate într-un bol, ușor cu o paletă mare.
    În cazul în care folosiți scoicile întregi, cele care nu se deschid în timpul preparării se vor arunca.
    Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

"Scoicile desfăcute se aruncă, se păstrează doar cele închise." Poftim? Voi chiar cititi? Ce a zis medicul?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Care este sosul provensal?Rosiile ,patrunjelul ,usturoiul si sarea si piperul? Eu stiam ca ierburile de Provance contin mai multe verdeturi (cimbru ,maghiran ,patrunjel ,etc.)

abuz

anonymous

O voi incerca in weekend

abuz

asy95

Delicios

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Am facut,foooaaarte bune !!!

abuz

anonymous

MENIU FOARTE SANATOS

abuz
AliceM

AliceM

Simplu si ametitor de gustos! Multumesc pt sharing.

abuz

anonymous

Bravoooooooooooooooooo

abuz
  • pagina 1 / 2