Mazare cu muschi de porc

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Taiem carnea bucati potrivite si le inabusim in 2-3 linguri de ulei. Intre timp taiem ceapa si morcovul marunt, iar cartofii cubulete.
  • Dupa ce s-a innabusit acrnea, adaugam ceapa si morcovul si lasam pana se inmoaie, apoi adaugam si cartofii si mazarea si punem apa cat sa acopere.
  • Lasam pe foc pana fierbe. Cand este aproape gata punem si tocana de legume.
    La sfarsit condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si asezonam cu marar tocat fin.
  • Servim alaturi de muraturi.

Punctează această reţetă

pusikmeaPusikmea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Adrian

Si mazarea unde este? Mananc - o tu cu familia ta!

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Ai pus capac si cu asta ! Mazare cu cartofi???Tocana de legume??? Vad ca aici ai uitat de nucsoara !!! Un talmes-bames bun pentru porci ! Pacat de carne.

abuz

anonymous

Arata bine

abuz