Mazare cu muschi de porc
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Taiem carnea bucati potrivite si le inabusim in 2-3 linguri de ulei. Intre timp taiem ceapa si morcovul marunt, iar cartofii cubulete.
- Dupa ce s-a innabusit acrnea, adaugam ceapa si morcovul si lasam pana se inmoaie, apoi adaugam si cartofii si mazarea si punem apa cat sa acopere.
- Lasam pe foc pana fierbe. Cand este aproape gata punem si tocana de legume.
La sfarsit condimentam dupa gust cu sare, piper, boia si asezonam cu marar tocat fin. - Servim alaturi de muraturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adrian
Si mazarea unde este? Mananc - o tu cu familia ta!

constanta_s2014
Ai pus capac si cu asta ! Mazare cu cartofi???Tocana de legume??? Vad ca aici ai uitat de nucsoara !!! Un talmes-bames bun pentru porci ! Pacat de carne.
anonymous
Arata bine
Punctează această reţetă