Mancarica arabeasca de vinete

Felul principal
Ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se taie vanata cubulete si se caleste in putin ulei si 2 linguri de apa aproximativ 2 min
    Le scoatem pe o farfurie si le lasam deoparte.
    Separat calim in putin ulei usturoi pisat si ceapa taiata marunt
    Apoi condimentam cu cilly ,sare,piper,vegeta si adaugam o cana cu apa,dupa care urmeaza cutia cu sucul de rosii[sau cateva rosii bine coapte ,curatate de pielita si tocate marunt],
    Lasam un pic la fiert si apoi adaugam si ardelul taiat fasii.
    Dam cateva clocote,adaugam boabe de piper negru,o foaie de dafin si vinetele.
    Mai lasam pe foc cateva minute,apoi se poate servi.

Punctează această reţetă

AAnatirloi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ardel ????? Inapoi la scoala !

abuz

anonymous

Vegeta cea mai sanatoasa ?'

abuz

anonymous

Supersimpla si, cred, superbuna

abuz

anonymous

Cea mai sanatoasa mancare - o recomand celor care doresc sa manance sanatos , mai ales daca se pot bucura de legume din gradina personala...

abuz

anonymous

De ce sa mai pui sare daca pui vegeta? Sau invers...

abuz