1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete.
2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da prin robot.
3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai.
4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.
Comentarii:
Eu aș mai adăuga și felii subțiri de usturoi cam cu 15 minute înainte de final :D
Eu o bag la cuptor,nu o fierb pe aragaz
Este usor de facut
Arata destul de bine,sper ca si gustul e pe masura!
Ok
Buna mancarica
Buna
Este super
Este foarte buna,dar pentru cei care tin dieta,se poate folosi carne de vitel,sau de pasare.