Mancarica de fasole galbena cu carne.

Mancarica de fasole galbena cu carne.
Felul principal
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • 1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete.

    2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da prin robot.

    3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai.

    4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Oana

Eu aș mai adăuga și felii subțiri de usturoi cam cu 15 minute înainte de final :D

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu o bag la cuptor,nu o fierb pe aragaz

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este usor de facut

abuz

anonymous

Arata destul de bine,sper ca si gustul e pe masura!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Buna mancarica

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Este super

abuz

kun.marika

Este foarte buna,dar pentru cei care tin dieta,se poate folosi carne de vitel,sau de pasare.

abuz