Mancarica de fasole galbena cu carne.

Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- 1.Se curata fasolea de ate,se rupe in marimea dorita si se spala.Carnea se spala si se taie cubulete.
2.Se pune carnea sa se rumeneasca usor impreuna cu uleiul.Intre timp morcovii se taie feliute,ceapa se taie cubulete.Rosiile se toaca cubulete sau se pot da prin robot.
3.Cand s-a rumenit carnea se adauga ceapa si morcovii.Se lasa sa se patrunda bine apoi se adauga rosiile.Se calesc putin si ele,apoi se adauga fasolea pastai.
4.Se lasa sa fiarba pana cand fasolea este bine fiarta.Se adauga sarea si pasta de tomate.Se mai da cateva clocote.Cand este gata se adauga leustean verde sau ce verdeata va place.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Oana
Eu aș mai adăuga și felii subțiri de usturoi cam cu 15 minute înainte de final :D
am gătit această rețetă
anonymous
Eu o bag la cuptor,nu o fierb pe aragaz
am gătit această rețetă
anonymous
Este usor de facut
anonymous
Arata destul de bine,sper ca si gustul e pe masura!
anonymous
Ok
anonymous
Buna mancarica
anonymous
Buna
anonymous
Este super
K
kun.marika
Este foarte buna,dar pentru cei care tin dieta,se poate folosi carne de vitel,sau de pasare.
Punctează această reţetă